team

Anthony Hellegers

Anthony.Hellegers@hillandknowlton.com

Home / Team / Anthony Hellegers

Back

Wie is Anthony Hellegers?

Anthony combineert een scherpe juridische geest met een strategische benadering en een doelgerichte aanpak.
Hij is een professional op het gebied van public affairs, crisis communicatie en reputatiemanagement met 11 jaar leidinggevende ervaring in de telecom industrie. Door zijn brede ervaring in de advocatuur en als leidinggevende in het internationale bedrijfsleven is hij in staat complexe situaties snel terug te brengen tot de kern en te voorzien van praktisch advies.

Hij heeft inmiddels een track record opgebouwd met ondersteuning van ondernemingen die worden geconfronteerd met moeilijke uitdagingen op het gebied van hun reputatie of veranderende markten en regelgeving. Anthony werd in 2002 verantwoordelijk voor regelgeving en beleid bij Vodafone, sinds 2006 in combinatie met strategie, juridische zaken en wholesale als lid van het executive management team van Vodafone in Nederland. Vanaf april 2012 was Anthony verantwoordelijk voor Vodafone Group’s lobby in Brussel op het gebied van breedband.

Anthony heeft Rechten in Leiden gestudeerd. Hij startte zijn carrière in de advocatuur bij SG Archibald In Parijs en Houthoff in Amsterdam. Hij werkte tien jaar als internationaal bedrijfsjurist bij beursgenoteerde ondernemingen als KLM, KPNQwest en Libertel en was betrokken bij diverse transacties op het gebied van effecten-en vennootschapsrecht, M&A en strategische samenwerking.

Expertises van Anthony Hellegers

Artikelen van Anthony Hellegers