Home / Werken bij

Werken bij Hill & Knowlton

De adviseurs van Hill & Knowlton zijn er voor onze opdrachtgevers als het er echt om gaat: wij begrijpen wat hen drijft. Gecombineerd met diepgaande kennis van het speelveld waarin onze opdrachtgevers opereren, zijn adviseurs bij Hill & Knowlton dan ook ‘trusted advisors’.

Wij ondersteunen onze opdrachtgevers in uiteenlopende communicatiedisciplines bij de meest uitdagende opdrachten en communicatievraagstukken. Als het er écht om gaat: dan zijn wij op ons sterkst.

Of dat nu gaat om versteviging of bescherming van de bedrijfsreputatie, veranderende wetgeving, fusies en overnames of crises. Wij beïnvloeden de stakeholders die voor onze opdrachtgevers relevant zijn met de juiste boodschap, op het juiste moment, via het juiste kanaal.

Young Professional programma

Binnen Hill & Knowlton is Het Young Professional programma in de eerste plaats ’training on the job’. Als Young Professional werk je in teams samen met diverse adviseurs. Je gaat aan de slag met de meest uiteenlopende opdrachten binnen verschillende disciplines van het communicatievak (Corporate Advisory, Audience Engagement, Financial Communications en Public Affairs).

Vacatures

Wil jij als communicatieadviseur werken aan de meest spraakmakende financiële transacties, ontwikkelingen in de politieke besluitvorming, ingrijpende crisiscommunicatieprojecten en zware verandertrajecten? Heb je al een paar jaar relevante werkervaring? En wil je dat in een hecht team van ware professionals doen? Kom ons team versterken! Bekijk onze vacatures hier en solliciteer direct via LinkedIn.

Stages

Hill & Knowlton stelt elk voor- en najaar vier stageplaatsen beschikbaar aan talentvolle studenten voor een periode van vijf maanden. Het betreft drie communicatiestages en een Public Affairs stage. Tevens is er een mogelijkheid om een zomerstage te lopen in de maanden juli en augustus. Bekijk hier onze beschikbare vacature:

Communicatiestage 1 september 2024 – 31 januari 2025

 

Werken bij Hill+Knowlton Strategies

Wij zoeken nieuwe collega’s Wil jij als communicatieadviseur werken aan de meest spraakmakende financiële transacties, ontwikkelingen in de politieke besluitvorming, ingrijpende crisiscommunicatieprojecten en zware verandertrajecten? Heb je al een paar jaar relevante werkervaring? En wil je dat in een hecht team van ware professionals doen? Kom ons team versterken! » Consultant ESG (Junior-mid level) | Hill+Knowlton Strategies, Amsterdam
Stages Hill+Knowlton Strategies stelt elk voor- en najaar vier stageplaatsen beschikbaar aan talentvolle studenten voor een periode van vijf maanden. Het betreft drie communicatiestages en een Public Affairs stage. Wij zoeken communicatiestagiaires en een Public Affairs stagiair(e) voor de zomerperiode/najaar periode. Bekijk de vacatures en neem contact op met Mischa Visser (Communicatiestage) en Sander van der Kaaij (Public Affairs stage). » Public Affairs Stage Hill+Knowlton Strategies – Zomerstage 2023 of start September 2023