expertise

ESG & Sustainability Advisory

Wij stellen bedrijven en merken in staat een betere impact te hebben op mensen en de planeet.

Home / Expertises / ESG & Sustainability Advisory

Back

Waar staat ESG & Sustainability Advisory voor bij Hill & Knowlton?

De afgelopen jaren heeft de aandacht voor duurzaamheid zich in rap tempo en als een olievlek verspreid. Bedrijven zijn steeds beter in staat te bepalen hoe ze kunnen bijdragen aan de verduurzaming en hoe ze sustainability kunnen integreren in hun bedrijfsvoering. Toch zijn er heel wat horden te nemen voordat de samenleving een volledige omslag heeft gemaakt. Verduurzamen is immers complex en kent vele dilemma’s.

Wij helpen onze klanten binnen deze dilemma’s te navigeren en adviseren hen over hun duurzaamheidsstrategie en -beleid. Wij brengen ze in contact met de juiste partijen en zorgen voor een geloofwaardige doorvertaling naar alle relevante interne en externe stakeholders en naar de media. Dankzij ons partnership met Sustainalize, ‘business consultant op het gebied van sustainability’, kunnen wij onze klanten daarnaast reporting, validering en bewijsvoering bieden, een onmisbaar element voor een succesvolle en geloofwaardige duurzaamheidsstrategie.

De visie van Hill & Knowlton is dat wij als adviseurs het meeste kunnen bijdragen door daar waar goede initiatieven ontstaan deze te stimuleren en te versterken in plaats van neer te kijken op bedrijven die hun duurzaamheid nog niet helemaal voor elkaar hebben. Daarnaast geloven wij sterk in partnerships en samenwerken – zo kunnen wij echte stappen nemen en bestaande systemen veranderen.

Zo helpen wij bij Hill & Knowlton bedrijven naar de volgende fase en helpen wij hen bij het versnellen van de verduurzaming.

ESG & Sustainability Advisory Artikelen