team

William Masquelier

william.masquelier@hillandknowlton.com

Home / Team / William Masquelier

Back

Wie is William Masquelier?

William is vastbesloten om organisaties te helpen en te ondersteunen bij hun ESG-transformatieproces en om te voldoen aan de onlangs geïmplementeerde CSRD-regelgeving. Als onderdeel van het Sustainability & ESG Advisory team helpt William klanten bij het opzetten van een gegronde ESG-strategie in een steeds veranderend regelgevingslandschap.

Voordat William in dienst trad bij Hill & Knowlton, werkte hij bij PwC als Technology Consultant. Vanuit deze ervaring heeft hij deelgenomen aan meerdere digitale transformatieprojecten. Daarnaast heeft William bijgedragen aan interne projecten waarin werd onderzocht in hoeverre technologieën kunnen worden ingezet om bedrijven te ondersteunen bij het monitoren, sturen en rapporteren van essentiële ESG KPI’s.

Wat zijn academische achtergrond betreft, heeft William een Master in Gedragseconomie behaald aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Deze opleiding heeft hem uitgebreide inzichten gegeven in het menselijke besluitvormingsproces en nudging-theorieën. William heeft vervolgens ook een Master Financiële Economie afgerond aan de Erasmus Universiteit.

Expertises van William Masquelier