team

Lisa Don

lisa.don@hillandknowlton.com

Home / Team / Lisa Don

Back

Wie is Lisa Don?

Positieve impact maken, dat is waar Lisa altijd voor gaat.
Door middel van stakeholder-, issue- en reputatiemanagement helpt ze bedrijven bij het borgen en versterken van hun bestaansrecht.
Lisa begeleidt klanten bij het bieden van het juiste perspectief, om daadwerkelijk een verschil te kunnen maken op de lange termijn. Draagvlak creëren is daarbij cruciaal, binnen de organisatie én daarbuiten.

Met haar ervaring brengt Lisa expertise mee op het snijvlak van corporate communicatie, public affairs en duurzaamheid. Voordat ze bij Hill & Knowlton startte, werkte ze als senior consultant bij Schuttelaar & Partners, een advies- en communicatiebureau gespecialiseerd in duurzaamheid en gezondheid. Daar adviseerde ze uiteenlopende organisaties bij het vormen en uitvoeren van hun duurzaamheidsstrategie en, in het verlengde daarvan, het behartigen van hun belangen.

Voor die tijd werkte Lisa bij VNO-NCW en MKB-Nederland op de afdeling internationale economie. Lisa is cum laude afgestudeerd in de politieke wetenschappen aan de Universiteit Leiden. Tijdens haar studie werkte ze al een half jaar bij Hill & Knowlton als stagiair.

Expertises van Lisa Don