expertise

Investor Relations

Hill+Knowlton Strategies geeft advies in het geven van duidelijke, consistente en transparante communicatie rondom de strategie, de strategische doelstellingen en de executie van deze strategie naar uw Stakeholders.

Home / Expertises / Investor Relations

Back

Wat is Investor Relations bij Hill & Knowlton?

Hill & Knowlton heeft een ervaren team van adviseurs met jarenlange ervaring op het gebied van Investor Relations en het geven van strategisch advies in communicatie met de kapitaalmarkt. Wij adviseren opdrachtgevers over hun relatie met investeerders, sell-side analisten en met de financiële pers, met als doel hun profiel verder te verhogen en verwachtingen op de kapitaalmarkt te managen.

Juist in deze veranderende wereld, waar onzekerheid de boventoon voert is het managen van deze verwachtingen en het daarvoor opbouwen van vertrouwen niet gemakkelijk. Het is in deze onzekere tijden cruciaal om veelvuldig te communiceren over en duiding te geven aan strategie en resultaten. Een equity story die een goede weergave is van uw investment case ligt aan alle communicatie ten grondslag. Het is de basis voor liquiditeit in de markt door het aantrekken van een stabiele aandeelhoudersbase en goede analisten research.

De noodzaak tot het geven van duidelijke, consistente en transparante communicatie rondom de strategie, de strategische doelstellingen en de executie van deze strategie: meer en meer ligt de focus op de validering van de strategie. Door het communiceren van management en van successen komt de equity story tot leven. Het communiceren van deze proofpoints naar de relevante stakeholders vereist het afstemmen en samen opgaan van corporate communicatie, investor relations, marketingcommunicatie en Public Affairs.

Het groeiende aandeelhoudersactivisme vereist dat u continu een goed inzicht heeft in wat er ten aanzien van uw organisatie leeft bij uw aandeelhouders en analisten. Ons Investor Relations team heeft jarenlange ervaring in de – strategische en praktische – advisering over het aanscherpen van equity stories op basis van perceptieonderzoek en over de optimale communicatie van deze stories. Wij begrijpen uw uitdagingen in het vinden van de balans tussen uw strategisch ambities, uw communicatie met de kapitaalmarkt en de noodzaak tot het leveren van aandeelhouderswaarde, in de context van een ‘all-stakeholder’ benadering.

Onze Investor Relations cases

Investor Relations Artikelen