team

José Tijssen

Jose.Tijssen@hillandknowlton.com

Home / Team / José Tijssen

Back

Wie is José Tijssen?

José is een allround communicatiespecialist met ruim twintig jaar ervaring op het gebied van corporate en financiële communicatie en Investor Relations. Ze heeft een brede ervaring in verschillende markten en bedrijfsmodellen en heeft in diverse rollen gewerkt als consultant en als interne corporate professional. Als een boardroom consultant, ondernemer en leider van grote internationale communicatieteams weet ze zich op een constructieve manier op te stellen als een adviseur, coach en sparringpartner.

Ze ondersteunt directieteams bij het creëren van acceptatie van stakeholder bij fusies en overnames, financiële en strategische communicatie uitingen zoals strategische heroriëntaties, financiële aankondigingen en activistische aandeelhouders. Ze is een trusted advisor, coach en sparringpartner op een constructieve en resultaatgerichte manier.

Ze startte haar carrière bij ABN AMRO corporate finance gevolgd door functies op het gebied van Investor Relations en corporate communicatie bij Wolters Kluwer, KPN en ING Group.
Na ING was zij managing director bij CFF Communications en in deze rol werd zij twee keer bekroond voor
beste PR-adviseur bij de M&A-awards Nederland.
Voordat zij bij Hill & Knowlton kwam, was zij groepsdirecteur corporate communications en Public Affairs bij Mediq.

José studeerde Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit.

Expertises van José Tijssen

Artikelen van José Tijssen