Young Captain Award

Home / Young Captain Award

Back

Vandaag gaven onze collega’s Charlotte de Voogd en Susanne de Roy van Zuidewijn beiden een gastcollege in het kader van het bij de Award behorend kennis- en expertise programma: het Young Captains Progam. De Young Captain Award is voor de meest talentvolle, jonge zakelijke leiders, die in een vroege fase van hun carrière zijn opgevallen door durf, daadkracht en oorspronkelijkheid. De finalisten behoren tot de nieuwe generatie leiders, op weg om het gezicht van ondernemend Nederland te worden.

Tijdens het gastcollege gingen zij in op het concept waardecreatie voor alle stakeholders, de rol van ethisch leiderschap en het belang van een heldere Purpose. En natuurlijk kwam de kracht van effectieve communicatie aan bod, waarin wij merken dat dit een steeds belangrijker onderwerp is binnen de boardrooms die wij adviseren.

Deelname aan de Young Captain Award verkiezing dwingt de kandidaten om kritisch naar hun eigen leiderschapsstijl en overtuigingen te kijken en te bedenken waar zij voor staan. Meer over de Young Captain Award lees je hier.