team

Joost Reede

Joost.Reede@hillandknowlton.com

Home / Team / Joost Reede

Back

Wie is Joost Reede?

Joost houdt zich binnen Hill & Knowlton voornamelijk bezig met Public Affairs en Corporate Communication uitdagingen. Hij werkt voor klanten in diverse sectoren zoals vastgoed, de energietransitie en de gezondheidszorg. Joost houdt politieke en sociale ontwikkelingen op zowel nationaal als internationaal gebied nauwlettend in de gaten. Deze ontwikkelingen weet Joost op een heldere en analytische manier te duiden voor klanten.

Een belangrijk onderdeel van Joost zijn werk is het identificeren en in kaart brengen van relevante stakeholders en issues rond specifieke beleidsthema’s. Met zijn bestuurskundige en politieke achtergrond weet Joost hierdoor passende strategieën te ontwikkelen voor zijn klanten.

Joost studeerde Gezondheidswetenschappen en behaalde zijn master titel Beleid & Politiek aan de bestuurskunde faculteit van de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Na een Public Affairs stage bij Hill & Knowlton en een afstudeerstage bij de Bredase VVD-fractie startte Joost in januari 2023 als Junior Account Executive.

Naast zijn werk heeft Joost een grote passie voor sport. Zo speelt Joost Bij BH&BC Breda in het eerste heren team waarvoor hij meerdere dagen per week nog op het hockey veld te vinden is.

Expertises van Joost Reede