‘Digitale transformatie nieuwsbrief’

Home / ‘Digitale transformatie nieuwsbrief’

Back

Meld u aan: Hill + Knowlton's wekelijkse ‘Digitale transformatie nieuwsbrief’

Digitale transformatie is een “hot topic”; razendsnelle ontwikkelingen, oneindige toepassingen en onvoorziene mogelijkheden. Het gebruik van data en algoritmen betreft al lang geen trend meer, maar belichaamt onze ‘modern way of doing things’. Desalniettemin is het lastige materie en zijn de ontwikkelingen soms moeilijk bij te houden. Hoe verzamelt uw organisatie data, hoe codificeert men die en wat zijn de kansen en wat zijn de risico’s voor uw naam en reputatie?

Dit en meer zal aan bod komen in onze nieuwe Hill+Knowlton Digitale transformatie nieuwsbrief. Hiermee houden wij u op de hoogte van relevante berichtgeving, topics en trends. Deze wekelijkse nieuwsbrief zal uw digitale paar ogen zijn, die precies weet welke berichtgeving het waard is om uit te lichten en waarom. Deze nieuwsbrief zet u aan het denken.

Wilt u deze nieuwsbrief ontvangen?

Sign up for our newsletter

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Digitale transformatie bij Hill+Knowlton
Ons Digitale Transformatie team helpt u tevens navigeren tussen digitale ontwikkelingen en de ethische, politieke en maatschappelijke vraagstukken, kansen en risico’s die dat opleveren. Wij stellen de moeilijke vragen en helpen bij het formuleren van de antwoorden, het herkennen van slimme mogelijkheden, het mitigeren van risico’s en het beperken van reputatieschade. We beschermen uw reputatie. En we bouwen ook reputaties op.

Bij Hill + Knowlton zijn we gespecialiseerd in een multi-stakeholderbenadering: wij delen uw verhaal met uw belangrijkste stakeholders en proberen allianties te sluiten waar mogelijk. Analyseren, informeren en (ver)binden van stakeholders op een innovatieve, effectieve en efficiënte manier. Als de leider in ons vakgebied.

Digitale communicatie bij Hill+Knowlton
Bij Hill+Knowlton zijn digitale communicatietoepassingen stevig verankerd in onze campagnes en adviezen. Wij weten als geen ander dat mensen informatie en nieuws tot zich nemen via allerlei verschillende platforms en media zoals social, search, nieuwsapps, journalistieke media, influencers en owned channels. Wij helpen u navigeren en communiceren in deze nieuwe digitale wereld en helpen creatieve content te ontwikkelen, authentieke conversaties te voeren en lange termijn relaties te bouwen met uw doelgroepen.