Home / Werken bij / Corporate Sustainability consultant

Communicatiestage

februari - juni 2024

Hoe creëren we draagvlak onder verschillende stakeholders voor een duurzame innovatie van een multinational? Hoe versterken we de reputatie van één van de grootste werkgevers van Nederland? Welke influencers schakelen we in bij een lancering van een nieuw product?

Als jouw hart sneller gaat kloppen van deze vragen, dan zijn wij op zoek naar jou!

Hill+Knowlton Strategies staat voor strategie en communicatie, een bedrijf met meer dan 85 kantoren wereldwijd, dat door opdrachtgevers wordt ingeschakeld als het er echt om gaat.Wij helpen bedrijven en organisaties in de meest uiteenlopende en vaak uitdagende omstandigheden, waarbij wij ze adviseren in hun transities en transformaties. Met het creëren van stakeholderacceptatie als doel. Nooit om de status quo te beschermen, niet om op elke hype in te gaan, maar om ze met een gegronde strategie toekomstbestendig te maken.

Vind je het leuk en interessant om mee te werken bij een bedrijf dat zich beweegt op het snijvlak van bedrijfsleven, politiek en media? Dan is een stage bij Hill+Knowlton Strategies iets voor jou. Elk voor- en najaar hebben we plek voor twee of drie communicatiestagiairs. Het uitgangspunt is een fulltime stage (37,5 uur) van circa vijf maanden.

Stage bij Hill+Knowlton Strategies

Stagelopen bij Hill+Knowlton Strategies in Amsterdam betekent dat je meteen veel verantwoordelijkheden krijgt. Als stagiair maak je echt onderdeel uit van ons team en betrekken we je zoveel mogelijk bij verschillende activiteiten. Je krijgt inzicht in de wereldvan communicatie, waarbij we alle opinies en invalshoeken meewegen in ons advies aan de klant. Er wordt hard gewerkt in de diverse klantteams, maar de werksfeer is open en informeel en eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd.

We hechten er bijzonder aan dat ons team bestaat uit collega’s met verschillende achtergronden en perspectieven en dat zij een fijne werkomgeving hebben. Dat maakt ons sterk in ons werk.

Ons kantoor

Wij zijn gevestigd in de WPP Campus ‘Amsteldok’ (loopafstand van Station AmsterdamAmstel). Het pand is van alle gemakken voorzien, ’s ochtends kun je versie koffie halen bij de koffiebar, je kunt in de co-working spaces werken en op vrijdag borrelen op het dakterras met uitzicht over Amsterdam. Om de cohesie binnen kantoor te bevorderen, lunchen we gezamenlijk en daarnaast hebben we met regelmaat teamevents.

Wie ben jij?

Je staat open voor nieuwe ideeën en opvattingen, bent breed geïnteresseerd en zoekt graag dingen tot op de bodem uit. We staan open voor studenten van alle studieachtergronden die interesse hebben in communicatie, marketing, media en het bedrijfsleven. Met jouw eigen achtergrond en persoonlijke inzichten kan jij ons team versterken en inspireren door verschillend perspectief te bieden. Met je collega’s werk je intensief samen aan opdrachten voor merken als McDonald’s en P&G (o.a. Gillette, Always en Olay), draag je bij aan pitches voor nieuwe klanten en krijg je de kans om mee te draaien binnen kantoorteams op bijvoorbeeld duurzaamheid of marketing. Initiatief nemen wordt enorm gewaardeerd en ook beloond.

Wat bieden wij?

Tijdens je stage ontvang je een maandelijkse stagevergoeding van €650 (gebaseerd op een volledige werkweek) en word je vast begeleid door twee collega’s. Elke maand heb je een coachingsgesprek over je eigen ambities en wensen. Halverwege je stage is er een tussentijds feedbackgesprek waarin genoeg ruimte is om aan te geven wat je nog meer uit je stage wil halen. Daarnaast kun je altijd terecht bij andere Young Professionals, consultants en senior adviseurs met vragen.

Enthousiast? Stuur dan jouw cv en motivatiebrief naar mischa.visser@hkstrategies.com.

Hopelijk tot snel!

Mischa Visser, Senior Research Consultant
T: 020 – 404 47 07
E: mischa.visser@hkstrategies.com

Wij streven ernaar binnen een week te reageren