team

Ties Lambermont

ties.lambermont@hillandknowlton.com

Home / Team / Ties Lambermont

Back

Wie is Ties Lambermont?

Ties is expert op het gebied van EU-public affairs, met focus op sectoren zoals energie, duurzaamheid, financiƫle dienstverlening en digitaal beleid. Als gedreven Europese professional is hij zeer betrokken bij het reilen en zeilen van het besluitvormingsproces van de EU en gepassioneerd over het produceren van communicatie die de behoeften van klanten in het beleidsvormingsproces nauwkeurig weerspiegelt.

Met ruim drie jaar ervaring als strategische communicatieprofessional bij het Hill & Knowlton Brussel kantoor, heeft Ties kennis opgebouwd hoe de Brusselse bubbel functioneert. Vanuit deze ervaring heeft hij veel ervaring opgedaan op het gebied van crisismanagement, het monitoren van het medialandschap, beleidsanalyse, het bereiken van stakeholders, mediarelaties en strategische communicatie.

Wat zijn academische achtergrond betreft, heeft Ties een Master in European Public Affairs behaald aan de Universiteit Maastricht en een Bachelor in European Studies aan de Zuyd Hogeschool in Maastricht.

Expertises van Ties Lambermont