team

Shimen Chang

Shimen.Chang@hkstrategies.com

Home / Team / Shimen Chang

Back

Wie is Shimen Chang?

Shimen houdt ervan complexe problemen te analyseren en terug te brengen tot een overzichtelijke kern. Door analytisch inzicht te combineren met creativiteit, ondersteunt Shimen uiteenlopende klanten, zoals McDonald’s en Procter & Gamble in het beschermen en bouwen van hun reputatie. Hierbij richt zij zich onder andere op brand reputation, corporate communication, crisis- en issuemanagement. Shimen leerde Hill+Knowlton Strategies kennen tijdens haar stage in de winter van 2018-2019. Daarna ging zij aan de slag als adviseur bij communicatiebureau Ravestein & Zwart.

Daar was zij verantwoordelijk voor communicatiestrategieën op het gebied van verandercommunicatie en crisiscommunicatie. In augustus 2019 keerde Shimen terug bij Hill+Knowlton Strategies.

Tijdens haar studententijd was Shimen als teamlid en later als trainer onderdeel van het United Netherlands Model UN team. Shimen studeerde Politicologie aan de Radboud Universiteit, met een minor Urban Environmental Management aan Wageningen University & Research. Haar bachelorscriptie schreef zij over de impact van publieke protesten op de besluitvorming van overheden.

Expertises van Shimen Chang