team

Rianne Poelstra

Rianne.Poelstra@hillandknowlton.com

Home / Team / Rianne Poelstra

Back

Wie is Rianne Poelstra?

Rianne heeft een passie voor het vertellen van verhalen en doet dit graag voor sterke merken. Als Consultant bij Hill & Knowlton adviseert zij klanten op het gebied van corporate branding en communicatie en leidt zij onder meer het Procter & Gamble account.

Voor haar rol bij Hill & Knowlton werkte Rianne als Senior Account Executive bij BCW. Hier heeft ze ervaring opgedaan op het gebied van PR, corporate communicatie en public affairs. ​Ook heeft ze als strateeg voor ITV Studios Global Entertainment gewerkt, waar zij strategieën ontwikkelde voor het bedrijf en voor een aantal van de beste formatmerken, zoals The Voice, Hell’s Kitchen en Love Island. Het omzetten van data in bruikbare inzichten en scherpe strategieën, is iets waar Rianne veel energie van krijgt.

Tijdens haar master Corporate Communicatie aan de Universiteit van Amsterdam heeft Rianne ook al ervaring opgedaan bij Hill & Knowlton. Destijds was zij voornamelijk werkzaam voor de corporate marketing practice, waar Rianne haar kennis van het digitale- en influencer vakgebied in de praktijk bracht voor merken als Procter & Gamble en McDonald’s.

Expertises van Rianne Poelstra