team

Paul Kok

Paul.Kok@hkstrategies.com

Home / Team / Paul Kok

Back

Wie is Paul Kok?

Vertaal uw strategie in een verhaal met focus. Daarmee adresseert uw organisatie de issues en opvattingen die besluitvorming rond uw organisatie beïnvloeden. Timing en uitvoering van de communicatie doen de rest. Dit is de kern van de begeleiding als het er echt om gaat en de drijfveer in het vak voor Paul. Zijn uitgebreide ervaring op alle terreinen van Corporate Communications in de afgelopen 30 jaar sluit goed aan op de vragen van de opdrachtgevers en collega’s in diverse sectoren.

Hij is actief op het terrein van crisis- en issuesmanagement, media training, communicatiestrategie en reputatiemanagement in de sectoren sport, (semi) overheid, zakelijke dienstverlening, gezondheidszorg en ICT.

 Voordat hij in 2005 weer bij Hill+Knowlton Strategies in dienst trad, bouwde Paul zijn eigen middelgrote PR-adviesbureau Paul Kok Consultants op van 1989 tot 2004. Hij werkte eerder voor Hill+Knowlton Strategies in de periode van 1985 tot 1989. Paul startte zijn carrière als adjunct-secretaris bij de Nederlandse Vereniging van Banken en was vervolgens directiesecretaris en woordvoerder bij een onderdeel van PTT Telecom (nu KPN). Paul coördineert binnen Hill+Knowlton Strategies BV de interne marketinggroep en is Practice leader van de Sportcommunicatie praktijk. 

Hij studeerde Internationaal Recht aan de Rijksuniversiteit Utrecht (internationale organisaties, recht van de zee en luchtrecht). Hij vervulde eerder diverse bestuursfuncties in het Primair Openbaar Onderwijs en de Utrechtse politiek. Sporten (tennis, fietsen, spinning en zwemmen) doet hij graag.  Paul is getrouwd, woont in Utrecht en heeft een zoon en een dochter.

[Sassy_Social_Share]

Expertises van Paul Kok