team

Mariam Sugijanto

Mariam.Sugijanto@hkstrategies.com

Home / Team / Mariam Sugijanto

Back

Wie is Mariam Sugijanto?

Mariam werkt binnen Hill+Knowlton Strategies aan een breed scala aan communicatieprojecten die variëren van het nadenken en uitbouwen van een consumentenmerk tot ondersteuning bij corporate of issue communicatie.
Klanten die zij onder andere adviseert zijn Procter & Gamble, Shell en DICA. Mariam heeft ruime ervaring in advisering over digitale en sociale strategie waarin zij haar creatieve ideeën,
op basis van actuele trends en insights, implementeert.

Tijdens haar werk als communicatieadviseur houdt ze zich graag bezig met het vertalen van strategieën in overtuigende communicatieplannen en -uitingen om zodoende te bouwen aan een sterk merk en een goede reputatie. Mariam houdt zich daarnaast ook bezig met advisering rondom Investor Relations waarmee zij ondersteunt in het bevorderen van de relatie tussen bedrijven en hun financiële stakeholders.

Mariam heeft een bachelordiploma Communicatie (BA) en een master in Communicatiewetenschappen (MA). Tijdens haar studie heeft ze ervaring opgedaan in beïnvloedende communicatie, communicatieonderzoek en overtuigend schrijven. Met name de rol en de invloed van pers op zowel bedrijven als de maatschappij heeft haar interesse. Tijdens haar scriptie onderzocht ze het bestaan en de verschijningsvormen van negatieve ideologische kleuring in Nederlandse nieuwsreportages. Mariam is in 2018 afgestudeerd.

Expertises van Mariam Sugijanto

Artikelen van Mariam Sugijanto