team

Manoek Houben

manoek.houben@hillandknowlton.com

Home / Team / Manoek Houben

Back

Wie is Manoek Houben?

Voordat Manoek startte bij Hill+Knowlton, was zij vier jaar werkzaam in de advocatuur als procesrechtadvocaat bij twee internationale advocatenkantoren. Dankzij haar ervaring als advocaat is ze goed in staat om strategisch advies te geven over complexe onderwerpen en snel potentiële risico’s te beoordelen en ondervangen.

Na een senior communicatieopleiding (level-c adviseur) en drie schrijfopleidingen (storytelling, schijven voor online en scenarioschrijven) werkte Manoek als adviseur bij de Reputatiegroep. Daar adviseerde ze (semi) juridische organisaties, zorg- en overheidsinstellingen over uiteenlopende reputatievraagstukken en werkte ze mee aan verschillende positioneringstrajecten.

Voordat ze bij Hill+Knowlton begon, heeft ze ook een half jaar als freelancer in Mexico-Stad gewerkt. Voor Hill+Knowlton werkt Manoek op een breed scala van klanten op het gebied van corporate (litigation) communication, reputatiemanagement en stakeholdermanagement. In haar vrije tijd houdt Manoek van reizen, lezen en creatief schrijven.  ​

Expertises van Manoek Houben