team

Maaike Veeling

Maaike.Veeling@hkstrategies.com

Home / Team / Maaike Veeling

Back

Wie is Maaike Veeling?

Maaike ondersteunt bedrijven en managementteams in de verschillende fases van fusies en overnames en IPO-processen en helpt hen een geloofwaardig verhaal en een strategie te ontwikkelen om acceptatie bij hun stakeholders te creëren. Naast haar ondersteuning op het gebied van strategie en inhoud, is Maaike een ervaren projectmanager in grote en complexe projecten. Ze werkte recent aan M&A-transacties voor bedrijven zoals Bugaboo, Wessanen, AkzoNobel en Gemalto en de IPO’s van Alfen, VolkerWessels en Takeaway.com.

Maaike heeft een passie voor het positioneren van bedrijven en (consumenten) merken en het beschermen van hun reputatie. Ze is in staat om bedrijfsstrategieën te vertalen naar relevante merkcommunicatie activiteiten en vice versa. Ze is van mening dat een geïntegreerde aanpak van marketing- en corporate communicatie resulteert in een voorkeur voor zowel bedrijf als merk. Momenteel ondersteunt ze klanten zoals Nespresso en Procter & Gamble op het gebied van strategische messaging, mediarelaties en stakeholdermanagement.

Sinds 2019 is Maaike manager van het Hill+Knowlton Young Professionals-team in Nederland. In deze rol is zij verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het team en het vierjarige Young Professional-programma.

Maaike heeft een bachelordiploma (BA) in journalistiek en een master in communicatiewetenschappen (MSc).

Expertises van Maaike Veeling