team

Luana Kaffka Genaamd Dengler

luana.kaffkagenaamdengler@hkstrategies.com

Home / Team / Luana Kaffka Genaamd Dengler

Back

Wie is Luana?

Bij Hill+Knowlton Strategies werkt Luana aan diverse opdrachten waarbij brand reputation en corporate communication samenkomen. Ze ondersteunt klanten die actief zijn in uiteenlopende sectoren bij strategische communicatie-uitdagingen, waaronder Zego, Astellas, de Johan Cruyff Foundation, P&G en Dutch Clean Tech. Daarnaast heeft Luana interesse in hoe organisaties door middel van communicatie mensen tot gewenst gedrag aan kunnen zetten.

Voordat Luana bij Hill+Knowlton Strategies startte, was zij werkzaam als consultant bij Synechron Amsterdam, een bedrijf wat zich bezig houdt met veranderingsmanagement binnen de financiƫle sector met een focus op digitale transformatie. Hier was zij verantwoordelijk voor de interne communicatie en stakeholdermanagement binnen een veranderingsproject van een Internationale bank met hoofdkantoor in Nederland en heeft ze ervaring opgedaan als business analist.

Luana studeerde communicatiewetenschap en organisatiewetenschap aan de Vrije Universiteit (VU) in Amsterdam en schreef haar scriptie over in welke mate de mechanismen van misinformatie (fake news) invloed heeft op de geloofwaardigheid. Momenteel is Luana bezig met een replicatie van dit onderzoek, welke in 2022 naar verwachting wordt gepubliceerd.

[Sassy_Social_Share]

Expertises van Luana Kaffka Genaamd Dengler