team

Lauren ter Borg

lauren.terborg@hillandknowlton.com

Home / Team / Lauren ter Borg

Back

Wie is Lauren ter Borg?

Lauren is een persoon die op een creatieve manier oplossingen bedenkt. Zij staat in haar kracht als ze diverse stakeholders met elkaar kan verbinden. Zij heeft ervaring in het organiseren van multi-stakeholder evenementen, het faciliteren van trainingen & het schrijven van communicatiestrategie plannen.

In de afgelopen jaren heeft zij op zeer uiteenlopende plekken op de wereld met een grote diversiteit aan mensen gewerkt, elke keer weer met een nieuw takenpakket. Hierdoor ziet zij het belang van een multi-stakeholder approach en weet zij een brug te bouwen tussen verschillende partijen.

Lauren studeerde Internationale Betrekkingen Organisaties met een minor Chinese economie. In 2019 behaalde zij haar master Asian Studies: Politics, Society & Economy. Tijdens haar studie heeft zij stage gelopen op de afdeling Politieke Zaken op de Nederlandse Ambassade op de Filipijnen. Tevens heeft zij na het behalen van haar masterdiploma als onderzoeksassistente voor de Verenigde Naties in Myanmar gewerkt. Verder spreekt Lauren op basis niveau Mandarijn.

Expertises van Lauren ter Borg