team

Kareth Weaver

Kareth.Weaver@hkstrategies.com

Home / Team / Kareth Weaver

Back

Wie is Kareth Weaver?

Kareth Weaver is sinds 2011 Associate Director Lifestyle & Marketing PR bij Hill+Knowlton Strategies. Zij adviseert en begeleidt onze lifestyle en marketing PR account teams. Daarnaast ondersteunt Kareth de new business projecten op het gebied van lifestyle en marketing PR. Kareth Weaver was de grondlegger van het lifestyle PR-bureau Weaver PR, dat onder haar leiding uitgroeide tot één van de succesvolste lifestyle PR-firma’s van Nederland. Weaver PR werkte onder andere voor merken als John Frieda Haircare, TAG Heuer, Guhl, Rituals, Reebok, Seiko, Bloemenbureau Holland, McGregor, Dyson, The Swatch Group en Hermès.

Naast haar expertise op het gebied van lifestyle PR, vergaarde Kareth veel expertise op het gebied van public relations voor de Nederlandse media. Ze was één van de eerste consultants in Nederland die begon met het actief adviseren van tijdschrifttitels. Tijdschriften als LINDA, Libelle, Margriet, Living, VT-wonen, Beau Monde, Opzij en ook diverse mannentitels van Sanoma deden herhaaldelijk een beroep op haar PR know-how.

Met als gevolg dat ze een groot persoonlijk medianetwerk heeft, waaronder de hoofdredacteuren en marketingafdelingen van de belangrijkste Nederlandse lifestyle media.

Naast H+K Strategies ontwikkelt en begeleidt Kareth Weaver PR-projecten voor KWF Kankerbestrijding en stichting Pink Ribbon.

Expertises van Kareth Weaver