team

Karen Beuk

Karen.beuk@hillandknowlton.com

Home / Team / Karen Beuk

Back

Wie is Karen Beuk?

Karen is gespecialiseerd in de ontwikkeling van positionerings- en communicatiestrategieën waarmee organisaties impactvol op de kaart worden gezet. Daarbij is draagvlak bij alle stakeholders voor een nieuwe/aangescherpte positionering en strategie, randvoorwaarde voor succes.

Karen heeft talrijke cases op haar naam staan die hebben geresulteerd in een verbeterde business strategie en reputatie. Vanuit een positieve en toekomstgerichte mindset helpt zij organisaties graag verder om het merk en de communicatie, zowel strategisch als in de executie, te versterken en naar een nieuw niveau te tillen.

Na het afronden van haar studie aan de Rijksuniversiteit Utrecht, heeft Karen de eerste 7 jaar van haar carrière gewerkt als management consultant. Vervolgens is zij werkzaam geweest als directeur Communicatie bij verschillende nationale en internationale bedrijven en sectoren, waardoor zij een brede ervaring heeft opgedaan en zich snel een beeld kan vormen van de belangrijkste prioriteiten en gewenste resultaten.

Naast haar rol als adviseur en directeur Communicatie, is zij gastdocent aan verschillende universiteiten en heeft zij daarnaast ook de rol van commissaris en toezichthouder vervuld. Zij heeft verschillende (post-doctorale) opleidingen gevolgd aan o.a. Erasmus Universiteit, Harvard Business University en Oxford University.

Expertises van Karen Beuk