team

Jeroen Leenaers

Jeroen.Leenaers@hkstrategies.com

Home / Team / Jeroen Leenaers

Back

Wie is Jeroen Leenaers?

Het overbruggen van de kloof tussen de onderneming en de beleggingsgemeenschap is wat Jeroen drijft. Hij brengt een blik van de buitenwereld op de onderneming voor executive en senior managementteams aan tafel.

Jeroen is een doorgewinterde Investor Relations professional met bijna 20 jaar ervaring. Hij stelde resultaatgerichte IR teams samen, ontwikkelde equity stories, implementeerde proactieve IR strategie├źn en was een gemakkelijke te benaderen professional voor de beleggerswereld. Hij was betrokken bij diverse kapitaalmarkttransacties, waaronder een beursgang en claimemissies. Gedurende deze jaren heeft Jeroen een zeer uitgebreide kennis opgebouwd van diverse beleggingsstijlen en beleggers. Hij heeft brede ervaring met diverse bedrijfstakken en business modellen. Hij is meermaals onderscheidingen als beste Investor Relations professional in Nederland.

Voordat Jeroen begin 2020 zich aansloot bij Hill+Knowlton Strategies, was hij Head of Investor Relations bij Signify en Imtech. Daar aan voorafgaand adviseerde hij beleggers en ondernemingen als investment consultant en corporate finance consultant. Naast deze functies was Jeroen voorzitter en bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Investor Relations (NEVIR).

Jeroen heeft een master in bedrijfseconomie van de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

[Sassy_Social_Share]

Expertises van Jeroen Leenaers