team

Jelle Gabriëlse

Jelle.Gabrielse@hkstrategies.com

Home / Team / Jelle Gabriëlse

Back

Wie is Jelle Gabriëlse?

Jelle werkt aan een breed scala van Corporate en Corporate Marketing communicatieprojecten voor verschillende klanten. Hij ondersteunt klanten en adviseert private en publieke bedrijven over uiteenlopende strategische communicatie-uitdagingen, waarbij hij zich voornamelijk richt op bedrijfs- en merkreputatieprojecten met duurzaamheid als primaire focus. Hij fungeert als een strategische communicatiedirecteur voor Europese brand-, communicatie- en marketingmanagers, waar hij hen adviseert en ondersteunt bij het bouwen van een geloofwaardig verhaal en een strategie, om acceptatie bij stakeholder te creëren.

Dit, om de reputatie van organisaties en hun merken te beschermen en te versterken. Hij is in staat om bedrijfsstrategieën te vertalen naar relevante merkcommunicatie en vice versa en heeft ervaring met het ontwikkelen van creatieve oplossingen en concepten, issues, mediarelaties, strategische messaging, campagnes en stakeholdermanagement.

Jelle ondersteunt klanten die actief zijn in verschillende industrieën, zoals de Telecom, Fashion, Sports en FMCG (fast moving consumer goods) en heeft hierbij een speciale interesse in duurzaamheid. Hij werkt onder andere voor KPN Dutch Telecom, McDonald’s, Procter & Gamble, Johan Cruyff Foundation, Norsk Hydro en andere internationale beursgenoteerde bedrijven.

Tijdens en na zijn studie heeft Jelle strategische communicatie-ervaring opgedaan bij de Rabobank en gewerkt als Junior Communications Consultant bij een ander communicatieadviesbureau. Hij studeerde af op het schrijven van een proefschrift over de veranderende rol van strategisch communicatiemanagement binnen de vergroening van de banksector. Hij schreef zijn proefschrift aan de Universiteit van Amsterdam. Jelle heeft een Bachelorsdiploma in Communicatiewetenschappen en een Masterdiploma in Corporate Communications.

Expertises van Jelle Gabriëlse

Artikelen van Jelle Gabriëlse