team

Iris Kromwijk

Iris.Kromwijk@hkstrategies.com

Home / Team / Iris Kromwijk

Back

Wie is Iris Kromwijk

Bij Hill+Knowlton Strategies werkt Iris aan diverse opdrachten waarbij corporate communicatie en brand reputation samenkomen. Ze werkt voor klanten die actief zijn in uiteenlopende sectoren zoals Visa, Shell Aviation en Procter&Gamble. Iris adviseert en ondersteunt klanten bij strategische communicatie-uitdagingen variërend van interne en externe communicatie in tijden van reorganisatie tot consumenten PR-campagnes en mediarelaties. Sinds haar start bij Hill+Knowlton heeft Iris ruime ervaring opgedaan als projectmanager voor diverse corporate communicatieprojecten. 

Voordat Iris de overstap maakte naar Hill+Knowlton Strategies werkte Iris bij L’Oréal Nederland waar ze betrokken was bij PR- en communicatieactiviteiten voor verschillende productlanceringen en B2B- en B2C-evenementen voor de Nederlandse professionele haarverzorgingsmarkt. 

Iris studeerde communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam, en volgde als onderdeel hiervan een management- en marketingtraject aan de Universiteit van Melbourne, Australië. Terug in Nederland heeft ze stage gelopen bij MSLGROUP, een adviesbureau gericht op reputatiemanagement. In 2015 is Iris gestart met de master Corporate Communication aan de Universiteit van Amsterdam. Ze is in 2016 afgestudeerd.

Expertises van Iris Kromwijk