team

Hester Wissink

hester.wissink@hkstrategies.com

Home / Team / Hester Wissink

Back

Wie is Hester Wissink?

Bij Hill+Knowlton Strategies werkt Hester aan diverse opdrachten voor klanten in verschillende sectoren, waaronder Albert Heijn, Etos en Procter&Gamble. Haar interesse gaat uit naar de positionering van verschillende bedrijven en merken en het ontwikkelen van een bijbehorende media aanpak.
Hester begon haar carrière als communicatiemedewerker bij de Politie Noord-Nederland. In deze rol adviseerde ze over de inzet van verschillende interne digitale kanalen ten tijden van de vorming van de Nationale Politie.

Voordat Hester in 2019 bij Hill+Knowlton Strategies startte, werkte zij als communicatiemedewerker bij de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Hier was zij verantwoordelijk voor PR, online communicatie, social media, contentcreatie en de organisatie van events.

Hester studeerde Communicatie aan de Hanzehogeschool in Groningen en volgde een minor aan de Universiteit van Gotenburg in Zweden. Terug in Nederland liep ze stage bij de Politie Noord-Nederland, waar zij verantwoordelijk was voor een online campagne waarin wijkagenten werden gecoacht op het professioneel inzetten van social media. In haar scriptie heeft ze voor de provincie Groningen de effectiviteit van jongerenparticipatie op beleid in beeld gebracht.

[Sassy_Social_Share]

Expertises van Hester Wissink