team

Cynthia Lennarts

Cynthia.Lennarts@hkstrategies.com

Home / Team / Cynthia Lennarts

Back

Wie is Cynthia Lennarts?

Cynthia adviseert bedrijven op het gebied van communicatie bij fusies en overnames en financiële aankondigingen. Daarnaast houdt zij zich bezig met positioneringsvraagstukken van uiteenlopende bedrijven en merken.
Dit doet ze voor klanten in verschillende industrieën: van financiële instellingen tot IT- en energiebedrijven.
Cynthia is met name geïnteresseerd in strategische communicatievraagstukken, stakeholdermanagement en verandertrajecten.

Voordat Cynthia bij Hill+Knowlton Strategies ging werken was zij ruim drie jaar werkzaam als kandidaat-notaris bij Freshfields Bruckhaus Deringer LLP, te Amsterdam. Daar heeft ze o.a. gewerkt aan fusies en overnames, herstructureringen en corporate governance vraagstukken van internationale ondernemingen. Cynthia kan vanwege haar juridische kennis technische vraagstukken omzetten in een helder verhaal passend bij de doelgroep. Tot slot voorziet Cynthia een communicatievraagstuk graag van een creatief en inhoudelijk advies.

Cynthia heeft een LLM Notarieel recht van de Universiteit van Utrecht. Cynthia heeft zich tijdens haar studie voornamelijk gefocust op aandeelhoudersbetrokkenheid en heeft zich daarnaast altijd geïnteresseerd in de wereld van media/communicatie.

Expertises van Cynthia Lennarts