team

Ciel Stevens-Meewis

Ciel.Stevens@hkstrategies.com

Home / Team / Ciel Stevens-Meewis

Back

Wie is Ciel Stevens?

Ciel Stevens weet in een complex krachtenveld de juiste route naar draagvlak en coalities te vinden.
Met haar ruime ervaring in het politieke veld als Provinciaal Statenlid en politiek adviseur, en als belangbehartiging in de private sector, staat zij klanten bij door het geven van strategisch advies op gebied van positionering en profilering. Het analyseren van situaties en het vervolgens doeltreffend handelen door
stakeholdermanagement op diverse relevante niveaus behoort
tot haar kernactiviteiten.

Binnen Hill+Knowlton is Ciel werkzaam in de public affairs praktijk. Met name het terrein van de zorg, bouw en financiële sector, voornamelijk private equity, behoren tot de kennis en ervaring van Ciel. 

Voordat Ciel bij Hill+Knowlton Strategies in dienst trad, werkte zij zeven jaar als plaatsvervangend directeur van de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen (NVP), waar zij vooral voor public affairs verantwoordelijk was. In diezelfde tijd was zij Provinciaal Statenlid in Noord-Holland. Voor die tijd was zij de politiek adviseur van de Staatssecretaris van Financiën en later Minister van Economische Zaken, Joop Wijn. Ze heeft ook nog als interim politiek adviseur voor Jan-Kees de Jager als Staatssecretaris van Financiën gewerkt.

Ciel studeerde Notarieel recht en Europese Studies in Amsterdam. Naast haar werk vervult zij diverse nevenfuncties, zoals bestuurslid bij de Stichting Grachtenfestival en de Pasmanstichting, lid Raad van Advies Frans Hals Museum en is zij toezichthouder bij de Stichting Openluchtscholen. 

[Sassy_Social_Share]

Expertises van Ciel Stevens-Meewis

Artikelen van Ciel Stevens-Meewis