team

Annemieke Nol

Annemieke.Nol@hkstrategies.com

Home / Team / Annemieke Nol

Back

Wie is Annemieke Nol?

Annemieke is een strategische communicatie professional en boardroom consultant met meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van Corporate & Brand Reputation, Creative and Digital. Zij ontwikkelde strategische communicatiecampagnes voor onder andere Shell, Heineken, Starbucks en Microsoft. Annemieke Nol maakt deel uit van het Hill+Knowlton team als Strategy Director. Vanuit die rol vormt zij ook de verbinding naar de zusterbureau ’s binnen het WPP-netwerk.

Samen met onze Chairman Ingo Heijnen is zij via onze Agency Council nauw betrokken bij de strategie van de onderneming en wordt door Hill+Knowlton eveneens ingezet bij de ontwikkeling van talent en business binnen het internationale netwerk.

In haar laatste functie was zij werkzaam als Director Global Public Affairs en CSR bij AkzoNobel. Eerder in haar carrière was zij succesvol in het uitbouwen van pr-bureaus als Managing Partner van DLV PR en als General Manager van Edelman Benelux.

Annemieke is commissaris bij JINC en lid van de raad van advies van Impact Hub Amsterdam. Zij studeerde Psychologie en Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam.

Expertises van Annemieke Nol