Solliciteer nu voor het Hill & Knowlton Young Professional Programma

Home / Solliciteer nu voor het Hill & Knowlton Young Professional Programma

Back

Het Young Professional Programma van Hill & Knowlton is in de eerste plaats ’training on the job’ waarbij je in teams samenwerkt met uiteenlopende adviseurs. Je gaat aan de slag met de meest diverse opdrachten binnen de verschillende disciplines in het strategie- en communicatievak: Corporate Advisory, Brand Communications, Financial Communications en Public Affairs. Vanaf het begin krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Tijdens het Young Professional Programma leer je strategieën te ontwikkelen, implementatieplannen te maken, in teamverband verschillende klanten te bedienen en overtuigend te adviseren. Je stelt bijvoorbeeld plannen op voor productlanceringen, maakt stakeholderanalyses, denkt mee over de duurzaamheidsstrategie van bedrijven en schrijft persberichten. Binnen het Young Professional Programma doorloop je in 4 jaar tijd verschillende functieniveaus en doe je veel praktijkervaring op. Zo leer je alle kneepjes van het vak en krijg je steeds meer verantwoordelijkheid binnen de verschillende teams en accounts. Op deze manier word je klaargestoomd voor een consultantpositie bij Hill & Knowlton waar je op boardroomniveau opereert.

Naast training on the job, biedt het Young Professional Programma de unieke kans om:

 • Onderdeel te worden van een getalenteerde, enthousiaste groep Young Professionals;
 • Diverse interne en externe trainingen te volgen om je kennis en vaardigheden te vergroten;
 • Te leren van en direct samen te werken met ervaren experts binnen het vakgebied;
 • Intensieve begeleiding te ontvangen van je leidinggevende en coach.


Over Hill & Knowlton

Hill & Knowlton staat voor strategie en communicatie, met adviseurs die door opdrachtgevers worden ingeschakeld als het er echt om gaat. Wij helpen bedrijven en organisaties in de meest uiteenlopende en vaak uitdagende omstandigheden, waarbij wij ze adviseren in hun transities en transformaties. Met het creëren van stakeholderacceptatie als doel. ​Nooit om de status quo te beschermen, niet om op elke hype in te gaan, maar om ze met een gegronde strategie toekomstbestendig te maken.​
Onze adviseurs zijn met hun brede ervaring, vakmanschap en integriteit erkende boardroompartners. Onafhankelijk en kritisch zetten zij de discussie met onze opdrachtgevers op scherp. Hill & Knowlton heeft jarenlange ervaring in het adviseren van bedrijven in complexe situaties, onder meer op het gebied van strategie, stakeholdermanagement en geloofwaardige communicatie.
Hill & Knowlton is al meer dan 50 jaar gevestigd in Nederland. We zijn onderdeel van de Burson Group, een internationaal communicatiebureau bestaande uit een groot netwerk van meer dan 95 kantoren in ruim 40 landen. Samen maken wij onderdeel uit van WPP: het grootste marketing- en communicatiebedrijf ter wereld. Sinds 2019 zijn wij onder één dak gevestigd op onze Amsteldok-campus in Amsterdam. Daarnaast hebben wij in Nederland ook een kantoor in Den Haag.
Naast de focus op onze klanten, is onze hechte interne cultuur kenmerkend voor ons bureau. Ruimte voor verschillen is daar een essentieel onderdeel van. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons welkom en thuis voelt, ongeacht gender, geloof, achtergrond, leeftijd, handicap of van wie je houdt. Daarom nemen we door het jaar heen niet alleen de tijd voor kennisuitwisseling en teambuidling, maar werken we ook actief aan een cultuur die gelijke kansen biedt aan en open staat voor iedereen.


Ben jij onze nieuwe Young Professional?

Voor het Young Professional Programma zijn wij op zoek naar recent afgestudeerde academici en hbo’ers en die zich herkennen in het volgende profiel:

 • Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding en bij voorkeur minimaal één jaar relevante werkervaring. Bij meer relevante werkervaring wordt er in overleg bezien of je hoger in het Programma kunt instromen;
 • Je hebt affiniteit met communicatie;
 • Je bent geïnteresseerd in actuele ontwikkelingen in het bedrijfsleven en de samenleving;
 • Je bent open en nieuwsgierig;
 • Je durft initiatief te nemen en actief een bijdrage te leveren;
 • Je bent ondernemend en gaat proactief op zoek naar nieuwe ideeën en mogelijkheden;
 • Je kunt heldere analyses maken van complexe vraagstukken;
 • Je toont ambitie en je wilt graag leren;
 • Je toont eigenaarschap voor jouw werkzaamheden en bent resultaatgericht;
 • Je kunt zelfstandig werken, maar je maakt ook graag onderdeel uit van een team;
 • Je bent zorgvuldig en precies (in woord en daad);
 • Je beschikt over sensitiviteit voor verhoudingen binnen het bedrijfsleven;
 • Je voelt je comfortabel in een dynamische omgeving en hebt een flexibele instelling.

Solliciteren

Wij werken met de beste mensen in het vak en investeren graag in talent. Talent dat bereid is zich onder te dompelen in de dynamische wereld van strategie en communicatie. We hechten er bijzonder aan dat ons team bestaat uit collega’s met verschillende achtergronden en perspectieven en dat zij een fijne werkomgeving hebben. Dat maakt ons sterk in ons werk. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan maken we graag kennis met je.

Solliciteer uiterlijk 28 juli met een motivatiebrief of video* en cv via deze link. De eerste gespreksronde zal plaatsvinden in de week van 12 augustus. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Lisa Don via lisa.don@hillandknowlton.com of via 06 82 05 21 00.

*Wil je een motivatievideo insturen, dan vragen wij je jouw video van maximaal 2 minuten toe te sturen via Wetransfer of te uploaden op YouTube en de video op ‘unlisted’ te zetten. Op deze manier is de video alleen zichtbaar voor mensen waar jij de link mee deelt. Deze link kun je dan opnemen in jouw cv.