Hill+Knowlton Strategies versterkt team met Eske van Egerschot

Home / Hill+Knowlton Strategies versterkt team met Eske van Egerschot

Back

Hill+Knowlton Strategies Nederland breidt haar team van communicatie-experts verder uit met Eske van Egerschot als Communications Director Public Affairs. Het team van Hill+Knowlton Strategies versterkt met deze ervaren public affairs-specialist haar positie op het gebied van stakeholdermanagement in zowel de financiële – als de voedingssector.
Eske van Egerschot zal bestuurders en bedrijven adviseren over uiteenlopende complexe public affairs en corporate communicatievraagstukken.

Eske is opgeleid als notaris, was lid van de Tweede Kamer en heeft jarenlange ervaring opgedaan in de consultancy als Managing Director van Reguls, haar eigen public affairs en stakeholdermanagementbureau. In haar laatste functie was zij werkzaam als Director External Affairs bij Danone.

Eske is een geweldige communicatieprofessional die met haar ervaring in het oplossen van complexe stakeholdervraagstukken naadloos past binnen ons team van boardroomconsultants. Haar brede specialistische kennis van verschillende beleidsterreinen maakt dat zij als geen ander in staat is om onze opdrachtgevers te adviseren op het gebied van stakeholderacceptatie. Wij zijn erg blij dat wij met Eske onze positie als trusted advisor binnen het bedrijfsleven verder versterken.”, zegt Jack de Vries, CEO van Hill+Knowlton Strategies Nederland.

[Sassy_Social_Share]