expertise

Healthcare

Home / Expertises / Healthcare

Back

Wat is Healthcare bij H+K?

Het zorglandschap verandert sneller dan ooit te voren door de komst van technologieën, de ontwikkeling van nieuwe medicijnen en het gebruik van data. Thema’s als duurzaamheid en preventie krijgen veel aandacht. Bedrijven in tech en food die hun activiteiten uitbreiden naar de gezondheidssector, zorgen voor disruptie en verandering in de traditionele modellen die de sector kent. Tegelijkertijd stijgen de zorgkosten en duiken kwesties rond veiligheid, kwaliteit en beschikbaarheid dagelijks op.

Het publiek, de politiek en andere stakeholders vragen zorgverleners, maar ook de farmaceutische industrie en aanbieders van medtech om uitleg, een visie of verantwoording. Maar waar begin je?

Ons team van adviseurs heeft brede ervaring in de zorg. Ze begrijpen de uitdagingen en thema’s die er spelen en helpen opdrachtgevers hun weg te vinden in een sector vol transformatie en innovatie.

Dankzij onze kennis van processen, wet- en regelgeving, het speelveld, stakeholders en (publieke) gevoeligheden in de sector, weten wij de juiste vragen te stellen en onze opdrachtgevers die opereren in de gezondheidssector strategisch te adviseren. Samen met de opdrachtgever, brengen onze adviseurs de belangrijkste uitdagingen, pijnpunten en kansen in kaart. Door vervolgens de juiste boodschap op het juiste moment bij het juiste publiek te brengen, kunnen we draagvlak en acceptatie creëren bij Nederlandse en internationale stakeholders. Iets wat in het snel veranderende zorglandschap nog nooit zo belangrijk was als nu.

Gezondheid verbindt ons allemaal. Of we nu gezond zijn of ziek, onze gezondheid – en die van onze naasten – vormt het decor van ons leven.

Healthcare Artikelen